Navigation


Több mint 10.000 küldemény egy gombnyomásra

Tömeges küldemény lista importálás az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Irodánál.

Sikeresen vizsgázott a WinPA rendszer az Artisjus-nál. Tömeges küldemény adatok importálása CSV fájlból, iktatószám és postai ragszámok kezelése nem probléma. Ha már csak a postai adminisztráció hiányzik dokumentum kezelő rendszere mellé, akkor a WinPA Postázó szoftver a tökéletes megoldás.

További információért hívja ügyfélszolgálatunkat!

Sikeres adatkapcsolat az ELO dokumentum kezelő rendszerrel

ELO-WinPA integrált rendszer a Tigáz Zrt.-nél és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál.

Ismét újabb partnerrel és sikeres integrációval bővült a WinPA és ELO dokumentum kezelő szoftvert használó ügyfeleink köre. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál napi rendszerességgel történik az adatok szinkronizálása a két rendszer között. Iktatás, postakönyv készítés, tértivevény nyomtatás egy folyamatként működik.

További információért hívja ügyfélszolgálatunkat!

Elektronikus tértivevény

Elektronikus tértivevény bevezetése az Érd és Térsége Regionális Víziközmű Kft-nél.

A Kormány 58/2013. (II. 27.) számú a víziközmű-szolgáltatásról szóló rendelete alapján bizonyos esetekben kötelezővé vált a levelek tértivevényes módon történő kiküldése. A WinPA Postázó szoftverrel a feladat gyorsan és kényelmesen elvégezhető. A tömegesen kiküldésre kerülő levelek adatait közvetlenül az iratkezelő rendszertől veszi át a WinPA, így a folyamat a lehető legkevesebb "kézi" beavatkozást igényli. Az elektronikus tértivevények használata gyors, kényelmes és könnyen illeszthető be a már meglévő iratkezelő rendszerekbe.

További információért hívja ügyfélszolgálatunkat!